Start doing things you love!

regie op eetproblemen
regie op eetproblemen

Start doing things you love!

Waar je normaal in de zomervakantie echt even rust neemt, beentjes omhoog doet en probeert los te komen van je werk. Heb ik tussen alle zonnestralen door en tijdens de hittegolf aandacht besteedt aan mijn eigen onderneming!

Voor het eerst in jaren start ik de 1ste maandag na de vakantie dus niet op een kantoor met collega’s om te werken voor een baas.

Maar werk ik vanuit huis en bereid ik me voor op het ondernemen! Hoe gaaf is dat!

Wat is het toch leuk om in het ondernemerswereldje te duiken! Er komen nieuwe dingen op mijn pad en er gaat een wereld voor mij open! 

Hoe bijzonder is het toch dat, wanneer je doet wat je leuk vindt en daar voor vecht, alles veel gemakkelijker lijkt te gaan?

Natuurlijk waren er de nodige zweetdruppels en die waren echt niet alleen van de hitte hoor!

Ineens moest ik nadenken over welke inhoud ik mijn e-book ga even, ben ik zelf mijn website teksten aan het schrijven en maak ik een marketingplan!

Allerlei ondernemers zaken waar ik ‘nog’ geen kaas van had gegeten, kwamen op mijn pad.

Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen en heb ik geweldige mensen om mij heen die mij hierbij helpen!

Ik merkte op dat naast hun hulp, deze nogal onbekende taken mij heel gemakkelijk af gingen. Ik sta zelfs een beetje te kijken van mijzelf wat ik allemaal voor elkaar krijg wanneer je met liefde, aandacht en focus wat neerzet!

Het is echt alle zweetdruppels en inspanning waard wanneer je start met de dingen waar jij gelukkig van wordt en waarin jij geloof!

Ik vind het belangrijk dat iedere vrouw zich gelukkig voelt, geniet van de kleine dingen in het leven. Bovenal vind ik het belangrijk dat iedere vrouw zich fijn voelt in haar lichaam en zelfvertrouwen uitstraalt!

Ik geloof er in dat wanneer jij aandacht geeft aan wat er in je leeft, jij meer zelfvertrouwen uitstraalt en gaat staan voor wie jij werkelijk bent!

Liefs Geri

Vond je deze blog interessant? Deel hem!

regie op eetproblemen

Positief zelfbeeld

Tijdens mijn werk in de sportschool sprak ik vaak vrouwen die last hadden van een negatief zelfbeeld. Stuk voor stuk allemaal hele mooie vrouwen die negatief over zichzelf denken. Heel

regie op eetproblemen

Start doing things you love!

Start doing things you love! Waar je normaal in de zomervakantie echt even rust neemt, beentjes omhoog doet en probeert los te komen van je werk. Heb ik tussen alle

regie op eetproblemen

Iedereen mag het weten!

Iedereen mag het weten! Ik ga mijn eigen ervaring inzetten om andere vrouwen te helpen naar een leuker leven met meer vrijheid! Jarenlang heb ik alleen geworsteld met mijn emoties

Scroll naar boven