Spirituele Business Reading

Afstemmen op je zielsmissie

Vraag jij jezelf wel eens af of je nog op de goede weg zit? Herken jij de twijfels wanneer het even niet zo lekker loopt in je business en komen er dan gedachten als “wordt ik nog wel echt blij van de dingen die ik doe?” 

Heel herkenbaar wanneer we veel vanuit ons hoofd ondernemen en leven. We zijn dan vaak zo druk bezig met (onbewust) de lat hoog leggen, iedereen tevreden houden en onszelf daarbij vergeten.

Onder ’t mom “hardwerken wordt beloont”

Met hardwerken is ook niets mis, maar hoe zou het zijn wanneer je vanuit verbinding met jezelf kunt ondernemen. Vanuit flow en aligment beslissingen neemt die bij je passen zodat “lurken aan klanten” verleden tijd is en overvloed jou kant op komt!

Tijdens de Spirituele Business Reading nemen we samen een kijkje in je blokkades en wat jou nu in de weg staat naar dat wat jij verlangt. 

We maken contact met jouw ziel en spirit team zodat jij terug in verbinding komt met jezelf komt. Na de reading heb jij een heldere kijk krijgt op je zielsmissie en je blokkades zodat jij “Sky High” kunt met je business!


DSC

Met de tarot kaarten en mijn "spirituele fingerspitzengefül" ontdekken we sammen jouw zielsmissie!

Verbinden met je business op een hoger level

Wil jij :

  • Inzichten in je blokkades zodat jij en je business gaan stromen
  • Prive inzichten ontvangen
  • Helderheid in je zielsmissie
  • Frequentie verhogen en in contact komen met je spirit team

In ongeveer 1 uur ( kan iets uitlopen, de spirits laten zich niet vast zetten in tijd en wat door mag komen, zal door komen) een opname zodat je deze reading ten alle tijde nog even rustig kunt na kijken.  Foto’s van de kaarten die ik voor je leg stuur ik je achteraf toe.

IMG
Scroll naar boven