Jij en je business weer in verbinding

Spiritueel Spreekuur

Voor jou als ondernemer wanneer jij en je bedrijf ligt niet meer op één lijn met wie jij in essentie bent.

Wellicht hebt je iets te veel ‘pokon gedronken’ waardoor je als een malle bent gaan groeien met je business en jij jezelf eigenlijk aan alle kanten voorbij bent gelopen. Kortom je bent ingehaald door je eigen succes!

Of 

Het stroomt juist helemaal niet, klanten blijven uit, omzet is niet zoals jij wilt en jij hebt het gevoel “hard” te moeten werken voor ook maar iets resultaat. Je vind het lastig om keuzes te maken, lastig om goed te voelen wat nu echt de juiste richting is voor jouw en hiermee spreek je niet jouw ideale klant aan, er vaar jij niet het succes dat jij wilt en door de frustratie aan alle kanten wil je alles omtrent je bedrijf wel uit het raam sodemieteren!

Tijdens het spirituele online spreekuur gaan we in 60 minuten de verbinding met jezelf herstellen en je bewustzijn vergroten!

Uit je hoofd en terug in je gevoel!

 

* De investering van het spirituele online spreekuur is 77,- excl. btw. Wanneer jij na deze “kijk in je toekomst” besluit om samen verder te werken, komt de investering van deze call te vervallen.

DSC

Met mijn tarot kaarten en mijn spiritueel inlevingsvermogen, help ik jou en je business naar een hoger level

Verbinden met je business op een hoger level

In het “spirituele spreekuur” gaan we samen kijken waar jij nu staat en waar jij naar toe wil. 

Samen gaan we contact maken met jouw ‘spirit team’ en maak ik gebruik van de tarot kaarten om een kijkje te nemen in jou toekomst. 

Het spirituele spreekuur zorgt er voor dat jij in 60 minuten de verbinding met jezelf hersteld, je bewustzijn vergroot zodat jij de frequentie met jezelf en je bedrijf verhoogt.

Hierdoor komen zowel jij als je business in een volgende laag van bewustzijn en ben jij klaar voor het volgende level!

De investering van het spirituele online spreek uur is 77,- excl. btw Wanneer jij na deze kijk in je toekomst besluit om samen verder te werken, wordt de investering van deze call in mindering gebracht op het gekozen traject.

Scroll naar boven