1:1 traject

Spiritual Guidance

Ben jij klaar voor NEXT level? Niet meer teuten op basis niveau maar gewoon knallen in je leven en je business! Want wanneer jij persoonlijk groeit, groeit je business met je mee!

Dus ja ben jij klaar voor persoonlijke groei en zakelijk x 10 te gaan?!

En ik ga heer eerlijk met je zijn; Dit kan alleen maar als jij er ECHT maar dan echt klaar voor bent!

“Met je bek door de drek”

Ik ga jou dan één jaar lang begeleiden! 52 weken lang heb jij mij in je broekzak, mag jij mijn mind pikken en mijn spirituele fingerspitzengefühl gebruiken om je hoofd helder te krijgen, keuzes te maken die in lijn liggen met je zielsmissie en te gaan rocken met zakelijk succes!

Te te doen?

Stuur mij een mail, dan neem ik contact met je op en kijken we samen op we een match zijn! Ook wanneer je eerst even wil weten of dit echt wat voor je is, mag jij al je vragen aan mij mailen!

 

DSC

Voor wie is jaar traject geschikt?

Voor jou als ondernemer wanneer jij en je bedrijf niet meer op één lijn liggen met wie jij in essentie bent. Wellicht hebt je iets te veel ‘pokon gebroken’ waardoor je als een malle bent gaan groeien met je business en jij jezelf eigenlijk aan alle kanten voorbij bent gelopen. 

Kortom je bent ingehaald door je eigen succes!

Of

Het stroomt juist helemaal niet, klanten blijven uit en je omzet is niet zoals jij wilt.  Jij hebt het gevoel ‘hard’ te moeten werken voor ook maar iets resultaat.  Je vind het lastig om keuzes te maken, lastig om goed te voelen wat nu echt de juiste richting is en hiermee spreek je niet je ideale klant aan. Je ervaart nu niet het succes dat jij wilt. Door de frustratie aan alle kanten wil je alles omtrent je bedrijf wel uit het raam sodemieteren.

52 weken persoonlijke groeien en gaan voor zakelijk succes!

Het jaar traject bevat:

  • 52 weken lang persoonlijk groeien en zakelijk exploderen naar next level in omzet en klanten
  • 12 fysieke sessies waarin we met hypnose, regessie, touch of matrix, tarot en tussen de paarden inzchten gaan ontvagen en dat jou aanzet tot actie!
  • Elke week inchecken en gebruikmaken van mijn mind en spirituele gaven via whatssapp-coahcing (46 weken ivm vakantie)
  • 4 x ticket voor live dag “Deep dive in to your soul” ( elke kwartaal 1 live dag met andere ondernemers)
  • Toegang tot de besloten podcast  “Mediteer met Geer”
  • Audio Hypnoses, Meditaties en Affirmaties op lekker mee in slaap te vallen of je dag met een kick-off te starten!

over geri

Mijn verhaal

Mijn naam is Geri Halman en met een mix van spiritualiteit en sallandse nuchterheid help ik jou en je business weer te verbinden met elkaar.

Als geen ander ken ik de “traill and error” die je tijdens ondernemen tegenkomt. Het ene moment ga je ‘sky high’ en kun je de hele wereld aan en het ander moment wil je jou hele bedrijf wel uit het raam sodemieteren!

Yep, that’s te story of my life!

Nu run in mijn 3de bedrijf en ben ik al met enige regelmaat op m’n bek gegaan. van lurken naar klanten tot flow ervaren en een mega omzet draaien. 

Niets leek ook maar iets op stabiliteit.

Tot dat ik mij meer en meer ging verbinden met mijzelf en mijn spirit team om mij heen. 

Als klein meisje had ik al contact met overleden mensen en spiritualiteit is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Nooit heb ik gedacht dit in te zetten voor mijn eigen business en daar nu jou mee te helpen!

Want guttegut wat stroomt mijn business nu! Ik communieer nu beter met mijn bedrijf en mij zelf waardoor ik in de flow van ondernemen blijf. Mijn hoogste omzet ooit draai en geniet van ondernemen i.p.v knetterhard werken en continu op m’n bek gaan. Er is balans en aligment en dat gun ik jou ook!

DSC
DSC
verfspetter
Scroll naar boven