Verbinden en spiritueel ontwikkelen

Spirit Boost Academy

Tijdens deze exclusieve Spirit Boost Academy gaan we elke maand samen aan de slag met een club gelijkgestemde vrouwen.

Allemaal ondernemende vrouwen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, willen groeien in hun business met een spiritueel randje!

Ik geloof erin dat groeien op alle fronten belangrijk is voor zowel je bedrijf als je persoonlijk leven! Wanneer jij goed voor jezelf zorgt, doe jij dit ook voor je bedrijf!

 Zo leer jij beter je business te runnen vanuit jouw innerlijke kracht en breid jij je netwerk uit!

Ik daag je uit om tijdens deze Spirit Boost Academy uit je comfort zone te stappen en de beste versie van jezelf te worden! Ook ik stap uit mijn comfort zone omdat ik mijn spirituele kant aan het werk zet en alles wat ik door krijg vanuit het universum direct aan jou doorgeef!

regie op eetproblemen

Alle praktische zaken op een rij:

hartje

Elke eerste dinsdag van de maand komen we live bij elkaar.

hartje

Jouw persoonlijke groei en je ontwikkelingen in je business staan voorop!

hartje

Allemaal gelijkgestemde, ondernemende vrouwen die zich persoonlijk, spiritueel willen ontwikkelen. En daardoor gaan groeien in hun business!

hartje

Werken op locatie AAN je business

hartje

Inclusief verzorgde dag met koffie/ thee en lunch.

hartje

Investering 65,- per maand ex. btw.

Kortom, wil jij meer vrijheid, verbinding en plezier in het ondernemen? Wil jij werken AAN je bedrijf weer leuk maken en samen met gelijkgestemde vrouwen groeien en ontwikkelen?

 Zorg dan dat je er bij bent!

Hoe ziet een Spirit Boost dag eruit?

We starten de dag om 10:00 uur. Vanaf 9:30 uur zijn de deuren al open en ben je welkom om een kop koffie of thee te pakken. We  werken in de ochtend aan een centraal thema, dat elke maand afgewisseld wordt. Rond de klok van 13:00 uur gaan we samen lunchen (bij mooi weer op het dakterras). In de middag kun je netwerken, brainstormen, werken aan je bedrijf of gewoon lekker even ontspannen.

Nog niet eerder meegedaan aan een Spirit Boost dag? Geen zorgen, het is hartstikke eenvoudig. Je meldt je aan door mij een mail te sturen met je naam en bedrijfsgegevens. Dit kan naar geri@gerihalman.nl 

Leuk dat je meedoet! Je bent hartstikke welkom!

over geri

Mijn verhaal

Ik hing voor de zo veel ste keer boven de pot mijn eten eruit te hooien…

Dit heeft mijn missie gevormd, namelijk: Jou laten ‘shinen’ in je business! Je laten in zien dat waar je ook staat in je leven of ongeacht hoe jij je ook voelt op dit moment:

Jij ten alle tijde zelf de keus hebt en de kracht kunt vinden om:Je positief te voelen! Om je goed te voelen! Om je sterk te voelen! Om jezelf die mooie vrouw te voelen die jij bent en je business te gaan runnen vanuit je innerlijke kracht!

Ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen en je te zien stralen in de Spirit Boost Academy! Tijd om de leeuwin in jou ontwaken en te laten brullen!

regie op eetproblemen
regie op eetproblemen
verfspetter
Scroll naar top