reviews

Wat anderen zeggen

Schermafbeelding om

Krista Snel

Afgelopen half jaar heb ik me onder gedompeld in de wondere wereld van mijzelf. Samen met Geri ben ik “op zoek” gegaan naar wie ik in mijn diepste ben. Foei wat vond ik het spannend, maar eenmaal op de bank bij Geri verdween die spanning al snel. Er was een hele fijn energie tussen ons, ik voelde me veilig en werd meer en meer geprikkeld dieper in mezelf te zakken. Maar ik vond het desondanks moeilijk om me over te geven, ik was zo gewend aan mijn manier van leven en het was moeilijk om dit los te laten. Tijdens onze tweede sessie kwam Geri achter me staan en nodigde me uit om tegen haar aan te leunen. Ik hoefde het niet alleen te doen ze was er voor me.

 Langzaam durfde ik te leunen, liet steeds een beetje los, de tranen kwamen.  Ergens in mijn leven was de gedachte en de overtuiging ontstaan dat ik sterk moet zijn en het alleen moet kunnen. Hulp vragen of kwetsbaar zijn voelde klein en als of ik het niet kon. Door onder hypnose te gaan en te zakken in dit gevoel ben ik steeds dichter in mezelf gekomen. Durf ik te vertrouwen op mijn gevoel en sta ik meer en meer in mijn kracht. Dit keer niet door sterk te zijn maar mezelf.

Wat ik erg fijn vond was het contact tussen de sessies door. Bijzonder, hoe Geri voelde dat ik iets van haar energie nodig had en me even een berichtje stuurde of me even hoe ze zelf zo mooi zegt me een schop onder de kont gaf. Ze heeft me geïnspireerd en uitgedaagd. Ik luister nog erg graag naar haar podcasts en vind haar een ontzettend inspirerende coach en een heerlijk mens. Ga voor goud heette het traject, ik had het voor geen goud willen missen.  Het heeft me verrijkt als mens en als ondernemer.

“ ik heb tijd nodig om te luisteren naar mijn innerlijke stem. Die verteld me zoveel maar ik heb het vaak te druk om daar goed naar te luisteren”

Schermafbeelding om

Birgit Luijk

Via via kwam Geri op mijn pad. Zo dankbaar voor! Direct na onze eerste human design reading voelde ik heel sterk dat ik graag met haar samen wilde werken.

Apart want in het dagelijks leven, ben ik vooral van de ratio en het denken en vertrouw ik niet altijd op mijn intuïtie/ gevoel. Zo blij dat ik dat ik dat toen wel heb gedaan.

Door ons traject samen heb ik op energetisch niveau heel veel los kunnen laten. Geri heeft mij hier super in ondersteund, voelde mij gehoord en gezien en bovenal heel erg vertrouwd.

Dingen die mij niet meer dienden, dingen die niet van mij waren en ben ik gaandeweg ons traject steeds meer op mijn gevoel gaan vertrouwen. Het is ook sterker geworden. Dit zorgt ervoor dat ik veel meer uit vertrouwen kan handelen. Dichter bij mijzelf kan blijven en steeds meer kan gaan staan voor datgene wat ik echt belangrijk vind!

Het heeft me weer een laag dichter bij mijzelf gebracht. Dankjewel lieve Geri, dat je mij hebt begeleid op deze reis, voor je steun, vermogen om af te stemmen op mij zodat je mij kon geven wat ik tijdens de sessies het meeste nodig had en voor alle inzichten die ik heb gekregen.

Schermafbeelding om

Anne van Saane

Geri is een heel bijzonder mens. Ze is mega in getuned en weet daardoor binnen no-time de zere plek te vinden. Vervolgens begeleidt ze je daar op een liefdevolle manier doorheen.

Alles mag er zijn, de tranen, boosheid of juist heel veel blijdschap. Geri voelt als een veilige haven waar je altijd even thuis kunt komen, omdat ze feilloos aanvoelt waar je echt behoefte aan hebt.

“even weer voelen dat ik het niet alleen hoef te doen”

Scroll naar boven