Reclaime your Flame

Verbinden met je business op een hoger level!

Ondernemen gaat niet alleen over strategie …

Zo zit je in de flow van je business en wordt je ingehaald door je eigen succes en zo loop je te lurken naar klanten, haal je raarste capriolen uit en weet je niet aan welk touwtje je moet trekken voor het succes dat jij verdient!  

Kortom; De balans is ver te zoeken!

Ik run nu mijn 3de bedrijf en ik had direct mega succes! In mijn eerste maand alleen al 5 k omzet en de maanden erna ging ik sky high! 

Alleen kwam ik daarna in allerlei lagen van zelf sabotage, waardoor ik helemaal terug klapte en een flinke deuk op liep in mijn zelfvertrouwen. 

Tot dat Ik mij steeds meer en meer ging verbinden met mijzelf, mijn hogere zelf en mijn “spirit team!”

Spiritualiteit is altijd al een rode draad in mijn leven geweest maar sinds ik mijn frequentie structureel heb verhoogt kan ik energetisch mee groeien met mijn bedrijf mijn klanten en mijn omzet!

DSC

"Energetisch leren afstemmen op jezelf om door te gaan naar het volgende business level"

Herkenbaar?

 • Jij ben ingehaald door je eigen succes 
 • Of klanten blijven juist uit.
 • Je haalt de raarste capriolen uit voor een beetje succes
 • Het voelt alsof je moet lurken naar klanten.
 • Jij wilt je bedrijf af en toe wel uit het raam sodemieteren!
 • Balans in omzet en klanten is ver te zoeken.
 • Je zit veel in je hoofd (ratio)
 • Je wilt graag meer durven vertrouwen op je intuïtie.
 • Je vind het lastig om keuzes te maken
 • Je ratio heeft je tot nu toe de nodige succes op geleverd maar niet de juiste voldoening.
 • Je weet dat je enkele blokkades hebt op te lossen 
 • Je wilt beter leren afstemmen op je klanten en je bedrijf.
 • Je voelt je wat onrustig en onzeker over de toekomst
 • Je hebt het gevoel dat er meer in jouw zit.
 • Aan alles voelt dat er meer is tussen hemel en aarde maar het niet kan plaatsen of niet weet wat je er mee moet.

Voor wie is "Reclaime your flame" geschikt?

Voor jou als ondernemer wanneer jij en je bedrijf niet meer op één lijn liggen met wie jij in essentie bent. Wellicht hebt je iets te veel ‘pokon gebroken’ waardoor je als een malle bent gaan groeien met je business en jij jezelf eigenlijk aan alle kanten voorbij bent gelopen. 

Kortom je bent ingehaald door je eigen succes!

Of

Het stroomt juist helemaal niet, klanten blijven uit en je omzet is niet zoals jij wilt.  Jij hebt het gevoel ‘hard’ te moeten werken voor ook maar iets resultaat.  Je vind het lastig om keuzes te maken, lastig om goed te voelen wat nu echt de juiste richting is en hiermee spreek je niet je ideale klant aan. Je ervaart nu niet het succes dat jij wilt. Door de frustratie aan alle kanten wil je alles omtrent je bedrijf wel uit het raam sodemieteren.

5 weken samen transformeren in een groep
zowel online als fysiek!

Het “Reclaime your flame” traject bevat:

 • 4 x groepshypnose (online) via zoom
 • Hotseat sessies tijdens deze online groepshypnoses. Zodat jij direct “live” gecoacht wordt door mijn en de ‘Spirits’ 
 • Replay beschikbaar voor wanneer je er niet live bij kunt zijn.
 • 1 x ticket voor live dag “Deep dive in to your soul”
 • Toegang tot de online module “Mediteer met Geer”
 • 10 hypnoses, meditaties en affirimatie op lekker mee in slaap te vallen of je dag met een kickoff te starten!
 • Toegang tot de online training ” Reclaime your flame” om nog meer te flammen en voor te zorgen dat jou hart in de fik vliegt van jou verbinding met je business.
 • Voor de sneller beslissers * een 1:1 tarot reading.

  * Je bent een sneller beslisser wanneer jij voor 7 april 2023 je ticket hebt gekocht tot het “reclaime your Flame” programma. De tarot reading duurt ongeveer 15 min.

over geri

Mijn verhaal

Mijn naam is Geri Halman en met een mix van spiritualiteit en sallandse nuchterheid help ik jou en je business weer te verbinden met elkaar.

Als geen ander ken ik de “traill and error” die je tijdens ondernemen tegenkomt. Het ene moment ga je ‘sky high’ en kun je de hele wereld aan en het ander moment wil je jou hele bedrijf wel uit het raam sodemieteren!

Yep, that’s te story of my life!

Nu run in mijn 3de bedrijf en ben ik al met enige regelmaat op m’n bek gegaan. van lurken naar klanten tot flow ervaren en een mega omzet draaien. 

Niets leek ook maar iets op stabiliteit.

Tot dat ik mij meer en meer ging verbinden met mijzelf en mijn spirit team om mij heen. 

Als klein meisje had ik al contact met overleden mensen en spiritualiteit is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Nooit heb ik gedacht dit in te zetten voor mijn eigen business en daar nu jou mee te helpen!

Want guttegut wat stroomt mijn business nu! Ik communieer nu beter met mijn bedrijf en mij zelf waardoor ik in de flow van ondernemen blijf. Mijn hoogste omzet ooit draai en geniet van ondernemen i.p.v knetterhard werken en continu op m’n bek gaan. Er is balans en aligment en dat gun ik jou ook!

DSC
DSC
verfspetter
Scroll naar boven