Positief zelfbeeld

regie op eetproblemen
regie op eetproblemen

Tijdens mijn werk in de sportschool sprak ik vaak vrouwen die last hadden van een negatief zelfbeeld.

Stuk voor stuk allemaal hele mooie vrouwen die negatief over zichzelf denken. Heel herkenbaar, dat stemmetje in je hoofd dat je naar zelfbeeld naar beneden haalt omdat je jezelf vergelijkt met de ander. Je voelt je ten onrechte onzeker over jezelf.

Het is zo jammer dat veel vrouwen hier last van hebben. Het is echt een belemmering voor jezelf en ook nog eens zonde van je tijd en energie!

Want laten we eerlijk wezen… hoeveel tijd steek jij in die negatieve gedachtes over jezelf? Gedachtes als: Ik ben dik, ik ben het niet waard, dat ene vetrolletje zit me in de weg of die 5 kg moet er vandaag nog af!

Keer op keer kost het je negatieve energie en tijd. Tijd die nooit meer terugkomt. Gister is gister en deze dag haal je nooit meer in!

Wat zou het jou waard zijn wanneer jij je tijd ook kunt besteden aan de leukere dingen in het leven. Dingen waar jij energie van krijgt!

Let op! Nu ga ik je iets heel belangrijks vertellen: je wordt niet geboren met dat negatieve zelfbeeld! Dus jij bent niet dat negatieve zelfbeeld… Jij bent veel meer dan dat!

Hier deel ik alvast enkele tips die jou kunnen helpen naar een positievere kijk op jezelf en op je lichaam!

  • Positieve affirmaties: Sta elke ochtend voor de spiegel en praat jezelf     positief toe. zoals: Ik ben mooi en Ik ben het waard om te genieten vandaag. In het begin is dit vreemd en stom maar de kracht zit hem in de herhaling! Fake it till you make it
  • Denk aan je houding: wanneer jij negatief over jezelf denkt, dan straal je dat ook uit.  Dus sta recht op en loop rechtop met een opgeheven hoofd.   Wanneer jij jezelf dit aanleert, zal jouw omgeving dit ook gaan opmerken.
  • Focus op het positieve: wanneer jij vaak negatief denkt, dan neemt dat de overhand. Andersom geldt dit net zo. Dus leer positief over jezelf denken, verleg jouw focus! Denk en voel jezelf positief!

Voor dit alles geldt, oefening baart kunst… het positieve leven en het positieve zelfbeeld komt je niet zomaar aanwaaien helaas.

Geef jezelf die symbolische schop onder de kont en pak die REGIE op je leven terug!

Nieuwsgierig en ben je benieuwd hoe ik dit toepas in mijn programma’s? 

Laat een DM achter of stuur een mail naar geri@gerihalman.nl om erachter te komen wat ik voor je kan betekenen!

Vond je deze blog interessant? Deel hem!

regie op eetproblemen

Positief zelfbeeld

Tijdens mijn werk in de sportschool sprak ik vaak vrouwen die last hadden van een negatief zelfbeeld. Stuk voor stuk allemaal hele mooie vrouwen die negatief over zichzelf denken. Heel

regie op eetproblemen

Start doing things you love!

Start doing things you love! Waar je normaal in de zomervakantie echt even rust neemt, beentjes omhoog doet en probeert los te komen van je werk. Heb ik tussen alle

regie op eetproblemen

Iedereen mag het weten!

Iedereen mag het weten! Ik ga mijn eigen ervaring inzetten om andere vrouwen te helpen naar een leuker leven met meer vrijheid! Jarenlang heb ik alleen geworsteld met mijn emoties

Scroll naar boven