over mij

Ik hing voor de zoveelste keer boven de pot, mijn eten eruit gooien...

Dit heeft mijn missie gevormd, namelijk: Jou laten ‘shinen’ in je business! Je laten in zien dat waar je ook staat in je leven of ongeacht hoe jij je ook voelt op dit moment:

Jij ten alle tijde zelf de keus hebt en de kracht kunt vinden om:Je positief te voelen! Om je goed te voelen! Om je sterk te voelen! Om jezelf die mooie vrouw te voelen die jij bent en je business te gaan runnen vanuit je innerlijke kracht!

Vol walging van mezelf, vol zelfhaat... Ik kan niet meer, ik wil niet meer. DIT MOET VERANDEREN! ik wil weer die gezonde vrouw worden!! Ik wist alleen niet hoe..

Mijn zoektocht naar geluk!

Mijn geluksgevoel was ver te zoeken

Naar 5 jaar therapie had ik mijn eetprobleem afgesloten, de therapie was klaar… Ik moest me gelukkig voelen maar de werkelijkheid was mijn geluksgevoel met de noorderzon was vertrokken.

17 jaar lang heeft mijn leven in het teken gestaan van anorexia en boulimia… antwoord op vragen als: Wie ben ik echt? Wie is die vrouw die hier tegenover mij in de spiegel staat? Wat vindt ik lekker en waar hou ik van? Dat wist ik niet meer.

Tijd om op onderzoek te gaan!

Van yoga tot meditatie tot zelfexpressie tot spiritualiteit. Het was het allemaal nog niet niet. Tot dat ik in aanraking kwam met hypnose! Bij de allereerste hypnose sessie wicht ik meteen. Dit is wat ik wil uitdragen aan de wereld! Zoals ik me nu voel, zo zou iedere vrouw zich moeten voelen!

Waarom?

Omdat jij het waard bent om je mooi te voelen, omdat jij het waar bent om je sterk te voelen. Omdat jij het waard bent om overvloed te ervaren op alle fronten!

hypnose

Ervaar overvloed op alle fronten!

Overvloed wordt vaak gekoppeld aan geld, maar heb jij er ook wel eens nagedacht dat je ook overvloed kunt ervaren op zelfvertrouwen, kracht en spiritualiteit?

Toen ik eenmaal in aanraking kwam met hypnose en meerdere sessie had ondergaan, voelde ik mij steeds sterker en zelfverzekerder worden. Ik kon beter mijn missie uitdragen en sindsdien komt er overvloed mijn kant uit!

Soms moet je eerst door bepaalde lagen heen, blokkades oplossen of (vaak oude) belemmerende overtuigingen overboord gooien wil jij je open kunnen stellen voor geld, geluk en vrijheid!

Tijd om je klaar te maken voor die powervrouw die in jou schuilt! Laat de leeuwin maar in jou los!

p

En zo kwam ik bij mijn missie:

Jou laten ‘Shinen’ in je business! Je laten in zien dat waar je ook staat in je leven of ongeacht hoe jij je ook voelt op dit moment: Jij ten alle tijde zelf de keus hebt en de kracht kunt vinden om:Je positief te voelen! Om je goed te voelen! Om je sterk te voelen! Om jezelf die mooie vrouw te voelen die jij bent en je business te gaan runnen vanuit je innerlijke kracht!

Nu hoor ik je denken… kan dat echt? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn… toch is het zo!

Ik spreek uit ervaring en weet dat alleen praten met een deskundige niet voldoende kan zijn. In mijn 5 therapie jaren heb ik naast de deskundige hulp veel gebruik gemaakt van creatieve hulp. Zo heb ik mijn emoties leren ontdekken en uiten met behulp van dans en schilderen en ben ik naar binnen gaan keren door middel van meditatie en yoga.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen en iedereen doorloopt zijn eigen proces op haar manier! Ik help je daarbij, stap voor stap

De combinatie van deskundige hulp en creatieve coaching helpen jou bij het leren kijken naar jezelf en wat er binnen in jou leeft. Het helpt je bij het verwerken van oude pijnen en het helpt blokkades op te lossen.

regie op eetproblemen

Wil jij ook de regie weer in eigen hand?

Belangrijk is dat je weet dat er altijd meerdere wegen naar geluk zijn en het heerlijk is om de REGIE weer in eigen handen te hebben.

Hoe gaat het nu?

Ik kan je wel zeggen dat ik met de combinatie tussen (reguliere) hulp en de hulp van creatieve coaches ben gekomen waar ik nu sta! Door middel van yoga, meditatie en schilderen heb ik het eetprobleem echt achter mij gelaten. Heb ik geleerd wat emoties zijn, hoe je ze kunt herkennen en hoe je er mee om kunt gaan.

Deze wetenschap heeft mijn leven echt eenvoudiger gemaakt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een leukere moeder ben voor mijn kinderen, een leukere echtgenoot maar bovenal liever ben geworden voor mijzelf.

Het hele proces heeft tijd nodig, maar nu ben ik bij het punt waar ik mezelf heb geaccepteerd zoals ik ben. Ik accepteer mijn goede kanten, ik accepteer mijn mindere dagen, ik accepteer mijn lichaam, ik accepteer mijn verleden.

Ik ben sterker en krachtiger geworden. Ik weet beter wie ik ben en wat ik wil in het leven om zo optimaal te kunnen genieten van de kleinere dingen die er toe doen.

Op stap met mijn partner, lachen en spelen met de kinderen, genieten van een wijntje op het terras met een vriendin of heerlijk lekker alleen netflixen omdat het gewoon even mag van mijzelf.

visie

Ook jij kunt de REGIE terug pakken!

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij uiting geeft aan wat er binnenin jou leeft, je rust krijgt in je hoofd. Dan kan er pas ruimte komen voor acceptatie, nieuwe patronen en positiviteit!

Rust in je hoofd, rust in jouw lijf maakt ruimte voor verandering en dan krijg je balans in het leven. Zodra je jouw emoties leert kennen en herkennen, ontstaat  ruimte en rust in je hoofd om oude patronen en gedachten op te ruimen. Hierdoor leer je nieuwe patronen tot je nemen en komt er ruimte voor positiviteit. Zo ontstaat er meer plezier in het leven en kun je belemmerende overtuigingen makkelijker loslaten..

Het ontdekken van je creatieve kant en uiting geven aan je gevoel op een creatieve manier zorgt voor een nieuwe kijk op emoties en daardoor kun je het beter verwerken. Zo komen je lichaam en geest in balans en dit zorgt weer voor helderheid en kracht en een beter zelfbeeld.

Een beter zelfbeeld betekent meer zelfliefde  en zelfliefde betekent meer grip op je eetprobleem. Ik geloof dat je uiteindelijk beter in staat bent om keuzes te maken in het leven die bij je passen! Zo word je de beste versie van jezelf en een leukere vriendin, moeder, vrouw en alles wat je wilt zijn, kunt zijn!

regie op eetproblemen

Ik geloof oprecht dat een leven met meer vrijheid en zelfvertrouwen voor iedere vrouw is weggelegd. Zolang je maar een flinke dosis motivatie hebt om aan jezelf te werken! De rest kun je allemaal leren.

Leuke weetjes over mijzelf

Ik ben een fanatieke sporter! 

Kickboksen, hardlopen en Yoga, heel veel yoga!
Ik had vroeger echt een hekel aan mediteren. Vond het maar stom. Nu start ik iedere dag met een meditatie en kan ik niet meer zonder.

Ik ben dol op rauwe groentes! Wortels, paprika’s komkommer, ik ben net een konijn.

Maar ik ben ook dol op bevroren brood met pindakaas en chocola is niet weg te denken uit onze voorraad kast. Dat weet ook iedereen in mijn omgeving want als ik jarig ben of met moederdag krijg ik altijd chocola, chocola en nog eens chocola maar daar weet ik altijd wel raad mee :-)

Ik hou van koken en bakken! Ik sta graag in de keuken wat lekkers te maken voor mijn familie of vrienden en vind het heerlijk om nieuwe gerechten uit te proberen.

Mijn Guilty pleasure? Op zondagavond, kids op bed en Netflix kijken met mijn man.

Ik hou heel erg van de natuur en van buiten zijn. Een wandeling met manlief of met een vriendin maak me echt blij!

Ik hou heel erg van gezelligheid, gezelligheid in de keuken, gezelligheid met familie of gezellig een drankje doen met een vriendin!

Ik ben graag onder de mensen. Een echt mensenmens.

En nu is het jouw beurt!

Ik ben echt heel benieuwd. Wie ben jij? Wat zijn jouw dromen? Waar loop jij nu tegen aan? Wat houdt je nu nog tegen om ook een leven te creëren zonder eetprobleem?

Misschien voel je ergens dat ik je op een bepaalde manier kan helpen. Laten we samen kijken of er een klik is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Vul het onderstaand formulier in en ik reageer zo snel mogelijk op je bericht.

regie op eetproblemen

reviews

Wat anderen zeggen

regie op eetproblemen

Mirjam Borger

Waarvan ken jij mij van?
We zijn al heel lang vriendinnen

Hoe zou jij mij omschrijven? 
Een warme, krachtige vrouw die een uitdaging aan durft te gaan.

Waarom denk jij dat ik van toegevoegde waarde kan zijn als creatieve coach?
Geri kan als geen ander een luisterend oor bieden, maar denkt daarnaast ook heel goed met je mee. Haar creativiteit kan ze op verschillende manieren inzetten, want ontzettend van pas komt bij een coaching traject. 

Wat wil jij verder nog kwijt over mij?
Geri staat positief in het leven. Ze weet van aanpakken, maar houdt ook van een beetje humor en luchtigheid tussendoor!

regie op eetproblemen

Laura Wilms-Groten

Waarvan ken jij mij van?
Geri is mijn yogadocent en vraag ik haar vaak voor mijn trainingen of events.

Hoe zou jij mij omschrijven? 
Geri is een ontzettend warm, zacht en compassievol persoon. Ze is heel sensitief en fijngevoelig, waardoor ze snel energie en sferen aanvoelt. Ze heeft een rijk gevoelsleven en is heel creatief. Geri heeft een heel breed interessegebied en in de dingen die haar interesse hebben, is ze ook echt een expert. Haar kennis is heel groot en ze kan je tot in details vertellen over het menselijke lichaam en geest. Ze is enorm betrokken en professioneel, echt iemand waar je op kan bouwen en die waarmaakt wat ze beloofd. 

Waarom denk jij dat ik van toegevoegde waarde kan zijn als creatieve coach?
Geri is een fantastische creatieve coach omdat ze feilloos aanvoelt wat jij als coachee nodig hebt. Ze is niet alleen ervaringsdeskundige maar is een echte autoriteit op het gebied van fysiologie, voeding, mentale gezondheid en creatieve therapie. Ze geeft je het vertrouwen in jezelf en weet je op een liefdevolle manier aan het denken te zetten. Bij Geri voel je je veilig en thuiskomen.

regie op eetproblemen

Inge Smit

Waarvan ken jij mij van?
Ik heb bijna twee jaar samen met Geri gewerkt en haar leren kennen als een sociale, vriendelijke, gezellige, creatieve en betrokken persoon met het hart op de goede plek.

Hoe zou jij mij omschrijven? 
Geri kan goed, maar ook geduldig én zonder oordeel kan luisteren.

Waarom denk jij dat ik van toegevoegde waarde kan zijn als creatieve coach?
Geri is toegankelijk en je voelt je snel bij haar op je gemak.

Wat wil jij verder nog kwijt over mij?
Daarnaast zet ze zich altijd voor 100% in.

Scroll naar boven