Verbinden met je business op een hoger level

Met een mix van spiritualiteit en Sallandse nuchterheid!

Mijn naam is Geri Halman en met een mix van spiritualiteit en sallandse nuchterheid help ik jou en je business weer te verbinden met elkaar.

Als geen ander ken ik de “traill and error” die je tijdens ondernemen tegenkomt. Het ene moment ga je ‘sky high’ en kun je de hele wereld aan en het ander moment wil je jou hele bedrijf wel uit het raam sodemieteren!

Yep, that’s te story of my life!

DSC

Als klein meisje had ik al contact met overleden mensen en spiritualiteit is altijd een rode draad in mijn leven geweest.

Laat je "Spirit Team" voor jouw business werken

Ondernemen gaat niet altijd over rozen en nu met mijn 3de bedrijf kan ik wel zeggen dat ik per enige regelmaat op m’n bek ben gegaan. Het viel mij op dat wanneer ik aan “ het lurken” was naar klanten ik mezelf te kort deed niet helemaal happy was met mijzelf, mijn omzet of mijn bedrijf. Maar wanneer het stroomde en ik 6 getallen op mijn bankrekening zag staan was ik overwerkt, kon ik de klanten niet handelen en viel ik daarna weer terug in een dalletje.

Waarom schommelde het toch zo met mijn succes? Zo had ik mn agenda voor een half jaar bom vol en zo bleef alles 3 maanden uit en kon ik mezelf geen loon geven. Tot dat ik mij meer en meer ging verbinden met mijzelf en mijn spirit team om mij heen. 

Als klein meisje had ik al contact met overleden mensen en spiritualiteit is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Nooit heb ik gedacht dit in te zetten voor mijn eigen business en daar nu jou mee te helpen!

hypnose en spiritualiteit

Nu draai ik mijn hoogste omzet ooit en geniet van ondernemen!

Soms moet je eerst door bepaalde lagen heen, blokkades oplossen of (vaak oude) belemmerende overtuigingen overboord gooien wil jij je open kunnen stellen voor geld, geluk en vrijheid!

Toen ik eenmaal in aanraking kwam met hypnose en meerdere sessie had ondergaan, voelde ik mij steeds sterker en krachtiger worden. Ik communiceer beter met mijn bedrijf en luister naar de signalen van mijn “spirit team”

En “guttegut” wat stroomt mijn business nu! Ik neem leiderschap over mijn leven en mijn business. Ik vertrouw nog meer op mezelf waardoor het maken van keuzes nu veel beter gaat. Ik communiceer beter met mijzelf en daardoor blijf ik gemakkelijker in de flow van ondernemen. 

Nu draai ik mijn hoogste omzet ooit en geniet van ondernemen i.p.v knetterhard werken, en continu op m’n bek gaan.

Er is balans en aligment en dat gun ik jou ook!

regie op eetproblemen

Neem leiderschap over je sh*t, je leven en je business!

Herken jij het volgende?

 • Jij ben ingehaald door je eigen succes / Of klanten blijven juist uit.
 • Je wilt beter leren afstemmen op je klanten en je bedrijf.
 • Je ratio heeft je tot nu toe de nodige succes op geleverd maar niet de juiste voldoening.
 • Jij wilt naar een hoger level met je business maar hoe?
 • Je zit veel in je hoofd (ratio)
 • Je vind het lastig om keuzes te maken
 • Je weet dat je enkele blokkades hebt op te lossen 
 • Je voelt je wat onrustig en onzeker  over de toekomst
 • Hierdoor blijft het maken van keuzes of het zetten van stappen uit.
 • Jij wil weer  op je intuïtie vertrouwen.
 • Je hebt het gevoel dat er meer in jouw zit.
 • Aan alles voelt dat er meer is tussen hemel en aarde maar het niet kan plaatsen of niet weet wat je er mee moet.
DSC

"Met je bek door de drek"

Soms moeten we even met onze

"bek door de drek"

Door de weerstand heen. In deze weerstand, daar zit altijd persoonlijke groei en zakelijke expantie!

TERUG IN DE TIJD

VERANDWOORDELIJKHEID NEMEN EN DAT SOORT SHIT

17 jaar lang heeft mijn leven in het teken gestaan van Anorexia en Boulima en wat het gewoon pikke donker in mijn leven.

Ik ging van therapie naar therapie, werd moeder op m’n 22ste en waar vriendinnen naar de studentenkroeg gingen, ging ik van de ene poepluier naar de andere.

Het heeft zo moeten zijn, want dit alles heeft mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben! Een krachtige vrouw en ondernemer met een passie voor spiritualiteit en andere vrouwen weer te zien stralen, volledig in hun eigen kracht te gaan staan en een leven creëren waar zij zo naar verlagen!

Ik ben er van overtuigt dat wanneer jij je verantwoordelijkheid gaat pakken over alles in jou leven, er deuren voor je open waarvan jij niet eens wist dat ze bestonden! En ik spreek uit ervaring!

Pas toen ik verantwoordelijkheid ging nemen voor mijn shit, mijn gedachten en mijn struggles veranderde mijn leven compleet! Ik mocht voor de 2de keer moeder worden, ik starte mijn business en creerde in de 1ste maand direct een omzet van 5 k en ging daarna alleen maar sky high!

En de rest weet je inmiddels.

 

reviews

Wat anderen zeggen

Schermafbeelding om

Chanine Krisman

Bewustwording en helemaal jezelf mogen zijn. Deze woorden vind ik perfect passen bij de online training en meditatie/hypnose sessies van Geri.

Je komt er achter wat er écht in je leeft en aandacht mag hebben. Deze momenten zijn niet vanzelfsprekend en juist door er tijd voor vrij te maken in deze hectische wereld brengt het je een groot cadeau aan jezelf.

Zeer de moeite waard en geniet van de ontdekkingstocht in jezelf! 

Schermafbeelding om

Krista Snel

Afgelopen half jaar heb ik me onder gedompeld in de wondere wereld van mijzelf. Samen met Geri ben ik “op zoek” gegaan naar wie ik in mijn diepste ben. Foei wat vond ik het spannend, maar eenmaal op de bank bij Geri verdween die spanning al snel. Er was een hele fijn energie tussen ons, ik voelde me veilig en werd meer en meer geprikkeld dieper in mezelf te zakken. Maar ik vond het desondanks moeilijk om me over te geven, ik was zo gewend aan mijn manier van leven en het was moeilijk om dit los te laten. Tijdens onze tweede sessie kwam Geri achter me staan en nodigde me uit om tegen haar aan te leunen. Ik hoefde het niet alleen te doen ze was er voor me.

 Langzaam durfde ik te leunen, liet steeds een beetje los, de tranen kwamen.  Ergens in mijn leven was de gedachte en de overtuiging ontstaan dat ik sterk moet zijn en het alleen moet kunnen. Hulp vragen of kwetsbaar zijn voelde klein en als of ik het niet kon. Door onder hypnose te gaan en te zakken in dit gevoel ben ik steeds dichter in mezelf gekomen. Durf ik te vertrouwen op mijn gevoel en sta ik meer en meer in mijn kracht. Dit keer niet door sterk te zijn maar mezelf.

Wat ik erg fijn vond was het contact tussen de sessies door. Bijzonder, hoe Geri voelde dat ik iets van haar energie nodig had en me even een berichtje stuurde of me even hoe ze zelf zo mooi zegt me een schop onder de kont gaf. Ze heeft me geïnspireerd en uitgedaagd. Ik luister nog erg graag naar haar podcasts en vind haar een ontzettend inspirerende coach en een heerlijk mens. Ga voor goud heette het traject, ik had het voor geen goud willen missen.  Het heeft me verrijkt als mens en als ondernemer.

“ ik heb tijd nodig om te luisteren naar mijn innerlijke stem. Die verteld me zoveel maar ik heb het vaak te druk om daar goed naar te luisteren”

Schermafbeelding om

Birgit Luijk

Via via kwam Geri op mijn pad. Zo dankbaar voor! Direct na onze eerste human design reading voelde ik heel sterk dat ik graag met haar samen wilde werken.

Apart want in het dagelijks leven, ben ik vooral van de ratio en het denken en vertrouw ik niet altijd op mijn intuïtie/ gevoel. Zo blij dat ik dat ik dat toen wel heb gedaan.

Door ons traject samen heb ik op energetisch niveau heel veel los kunnen laten. Geri heeft mij hier super in ondersteund, voelde mij gehoord en gezien en bovenal heel erg vertrouwd.

Dingen die mij niet meer dienden, dingen die niet van mij waren en ben ik gaandeweg ons traject steeds meer op mijn gevoel gaan vertrouwen. Het is ook sterker geworden. Dit zorgt ervoor dat ik veel meer uit vertrouwen kan handelen. Dichter bij mijzelf kan blijven en steeds meer kan gaan staan voor datgene wat ik echt belangrijk vind!

Het heeft me weer een laag dichter bij mijzelf gebracht. Dankjewel lieve Geri, dat je mij hebt begeleid op deze reis, voor je steun, vermogen om af te stemmen op mij zodat je mij kon geven wat ik tijdens de sessies het meeste nodig had en voor alle inzichten die ik heb gekregen.

En nu is het jouw beurt!

Ik ben echt heel benieuwd. Wie ben jij? Wat voor business run jij nu en wat zijn jouw dromen? Waar loop jij nu tegen aan in je business en wat houdt je nu nog tegen om ook vanuit ‘full aligment’ te gaan verbinden ?

Vul het onderstaand formulier in en ik reageer zo snel mogelijk op je bericht.

DSC
Scroll naar boven