Iedereen mag het weten!

regie op eetproblemen
regie op eetproblemen

Iedereen mag het weten! Ik ga mijn eigen ervaring inzetten om andere vrouwen te helpen naar een leuker leven met meer vrijheid!

Jarenlang heb ik alleen geworsteld met mijn emoties en met mijn eetprobleem. Ik voelde me ontzettend alleen en ik wist me geen raad welke kant ik uit moest voor maar een klein beetje geluk. Ik had het gevoel dat geen vriendin of familielid mij echt zou begrijpen. Ik was het overzicht in mijn dagelijks leven helemaal kwijt en ik schaamde mij enorm voor mijn lichaam en voor wie ik was. Van mijn 12de tot mijn 20ste had ik Anorexia en na de geboorte van mijn dochter op mijn 22ste kreeg ik Boulimia.

In 2014 gebeurde er iets wat mijn leven totaal veranderde. Ik besloot dat ik de regie terug wilde over mijn leven en dat ik mijn eetprobleem spuugzat was. Het heeft mij uiteindelijk gebracht tot de missie die ik nu heb. 

Namelijk: Vrouwen helpen die hun eetprobleem definitief achter hun willen laten, hun kracht en regie terug te pakken over hun leven, zodat zij meer plezier en geluk ervaren en weer kunnen genieten van de simpele dingen in het leven.   

Ik besloot de diepte in duiken om vervolgens goed te kijken hoe ik het beste uit mijzelf kan halen om zo met kracht, gedrevenheid en creativiteit andere vrouwen te kunnen helpen.

Gelukkig hoefde ik deze zoektocht niet alleen te doen en kreeg ik hulp van mijn @ondernemerscoach Mariëlla Vink! Middels de juiste informatie, pittige opdrachten en goede gesprekken heeft zij het beste in mij naar boven gehaald! Ik straal wanneer ik iedereen over mijn plannen vertel en ik kan niet wachten om expertise in te zetten!

Met mijn eigen ervaring op het gebied van eetproblemen, mijn expertise in creative coaching ga ik andere vrouwen helpen de REGIE weer op hun leven terug te krijgen!

Ik voel mij nu een stralende vrouw die weer geniet van het leven en graag andere vrouwen helpt ook weer te laten stralen en meer vrijheid kan gaan ervaren!

Binnenkort komt er meer informatie online maar kun je nu al niet meer wachten? Laat het mij dan even weten via een DM! En volg je mij ook al op @regieopeetproblemen?

Tot snel! Liefs Geri

Vond je deze blog interessant? Deel hem!

regie op eetproblemen

Positief zelfbeeld

Tijdens mijn werk in de sportschool sprak ik vaak vrouwen die last hadden van een negatief zelfbeeld. Stuk voor stuk allemaal hele mooie vrouwen die negatief over zichzelf denken. Heel

regie op eetproblemen

Start doing things you love!

Start doing things you love! Waar je normaal in de zomervakantie echt even rust neemt, beentjes omhoog doet en probeert los te komen van je werk. Heb ik tussen alle

regie op eetproblemen

Iedereen mag het weten!

Iedereen mag het weten! Ik ga mijn eigen ervaring inzetten om andere vrouwen te helpen naar een leuker leven met meer vrijheid! Jarenlang heb ik alleen geworsteld met mijn emoties

Scroll naar boven