Ga voor Goud 1- op -1

Hey Goudzoeker!

Voor ondernemende vrouwen die zich weer ÉCHT gelukkig willen voelen. Verlangen naar meer rust, balans en zelfvertrouwen!

Vrouwen die klaar zijn voor de volgende fase in hun leven, toe zijn aan persoonlijke ontwikkeling met een spiritueel randje.

Samen ontdekken we wie jij bent, waar jij naar verlangt en onderzoeken we hoe jij de jouw GOUD terug kunt pakken! Ik help je een weg te vinden naar meer zelfvertrouwen. Zodat jij weer gaat leven vanuit je innerlijke kracht, meer vrijheid gaat ervaren en alles uit het leven haalt wat erin zit!

Werk met mij wanneer jij aan alles voelt dat er meer in je zit, dan dat er tot nu toe uitkomt en jij voelt aan alles dat het nu tijd is voor verandering!

Want JIJ wilt je weer ÉCHT gelukkig te voelen!

Samen komen we tot de kern, creëren we uitzicht en zorgen wij ervoor dat jij gaat leven vanuit je innerlijke kracht!

regie op eetproblemen

Tijd om belemmerende overtuigingen overboord te gooien! Persoonlijk te gaan groeien zodat jouw business met je mee groeit!

Heb jij nu al een tijd het gevoel dat:

hartje

Jij een business runt maar niet volledig gelukkig er mee bent.

hartje

Jij niet zo mag zeuren, je hebt alle ingrediënten al voor een gelukkig leven?

hartje

Jij continu tegen je eigen plafond in je business aanbotst.

hartje

Je aan alles voelt dat het nu tijd is voor verandering maar je niet weet waar je moet beginnen.

hartje

Je bang bent dat je mensen om je heen gaat verliezen / boos op je worden wanneer jij tijd en ruimte voor jezelf gaat nemen.

hartje

Er meer in je zit dan dat er nu uitkomt?

hartje

Je regelmatig dat negatieve stemmetje in je hoofd tegenhoudt?

hartje

Het nemen van beslissingen altijd maar uitstelt.

hartje

Je vast zit in je gedachtes en het je maar niet lukt om in beweging te komen?

hartje

Je bang bent om de verkeerde keuzes te maken in je business waardoor je niet kunt werken vanuit je innerlijke kracht.

overvloed

Hoe zou het zijn als het ook anders kan? Als jij glashelder hebt waar jouw valkuil ligt en je niet meer zo laat beïnvloeden door de up’s en down’s in je business?

p

Tijd om overvloed te gaan ervaren op alle fronten!

Je verlangt er naar om je business te runnen vanuit je innerlijke kracht. Om vanuit vertrouwen in jezelf en vanuit rust te ondernemen.

Jij wilt gewoon overvloed ervaren op zelfvertrouwen, geluk en met een goede money mindset de wereld veroveren!

Het is tijd om persoonlijk te gaan ontwikkelen, samen de diepte in te gaan duiken en te ontdekken wat het is dat jouw tegenhoud om volledig vanuit je innerlijke kracht te gaan ondernemen!

Laat je onder dompelen in de wereld van hypnose, ervaar de kracht van het onderbewuste en laten we samen kijken wat het is dat er in jou leeft! Zodat jij in jouw kracht gaat staan! Jou plek helemaal gaat ownen en je business gaat runnen vanuit overvloed!

Run je business vanuit je innerlijke kracht!

Overvloed en een goede money mindset komt je niet aanwaaien...

Jij weet niet zo goed als ik, dat als je iets wilt bereiken in het leven, je daarvoor bereid moet zijn om iets te veranderen in het leven.

Wanneer jij nu geen overvloed ervaart of een bar slechte money mindset hebt, weet jij ook dat, dat ene omzetdoel niet als vanzelf op je bankrekening staat.

Het is ontzettend makkelijk om te doen alsof alles wel prima is zo en te blijven denken dat je het allemaal wel zelf op kunt lossen. Ik heb ook een hele tijd ontkent wat er aan de hand was en wou de strijd in mijn eentje aan gaan. Zo koppig als ik was liep ik toch weer tegen die lamp waarbij vervolgens de moed weer verder in mijn schoenen zakte.

Ik weet ook hoe snel dat negatieve stemmetje in je hoofd jou de baas is en je vertelt dat jij niet goed genoeg bent en dat je het niet waard bent om klanten te ontvangen of het geld op je rekeningen te zien groeien.

Ik wil eerlijk met je zijn. Vaak is het vragen om hulp al een probleem, wil je liever nog even zelf aanmodderen of steek je nog even lekker je kop in ‘t zand.

Hoe fijn zou het zijn wanneer iemand je helpt die de zelfde weg heeft afgelegd? Die ook voor de zelfde struggles heeft gestaan en met een slechte money mindset begon in aan ondernemen.

Je hebt iemand nodig die hetzelfde pad heeft bewandeld, die op het punt is waar jij graag wilt zijn! iemand die door persoonlijke en spirituele ontwikkeling haar bedrijf heeft laten groeien! Een money mindset heeft gecreëerd die bij haar past en overvloed ervaart in zelfvertrouwen, kracht en leeft in vrijheid!

reviews

Wat anderen zeggen

regie op eetproblemen

Mirjam Borger

Waarvan ken jij mij van?
We zijn al heel lang vriendinnen

Hoe zou jij mij omschrijven? 
Een warme, krachtige vrouw die een uitdaging aan durft te gaan.

Waarom denk jij dat ik van toegevoegde waarde kan zijn als creatieve coach?
Geri kan als geen ander een luisterend oor bieden, maar denkt daarnaast ook heel goed met je mee. Haar creativiteit kan ze op verschillende manieren inzetten, want ontzettend van pas komt bij een coaching traject. 

Wat wil jij verder nog kwijt over mij?
Geri staat positief in het leven. Ze weet van aanpakken, maar houdt ook van een beetje humor en luchtigheid tussendoor!

regie op eetproblemen

Laura Wilms-Groten

Waarvan ken jij mij van?
Geri is mijn yogadocent en vraag ik haar vaak voor mijn trainingen of events.

Hoe zou jij mij omschrijven? 
Geri is een ontzettend warm, zacht en compassievol persoon. Ze is heel sensitief en fijngevoelig, waardoor ze snel energie en sferen aanvoelt. Ze heeft een rijk gevoelsleven en is heel creatief. Geri heeft een heel breed interessegebied en in de dingen die haar interesse hebben, is ze ook echt een expert. Haar kennis is heel groot en ze kan je tot in details vertellen over het menselijke lichaam en geest. Ze is enorm betrokken en professioneel, echt iemand waar je op kan bouwen en die waarmaakt wat ze beloofd. 

Waarom denk jij dat ik van toegevoegde waarde kan zijn als creatieve coach?
Geri is een fantastische creatieve coach omdat ze feilloos aanvoelt wat jij als coachee nodig hebt. Ze is niet alleen ervaringsdeskundige maar is een echte autoriteit op het gebied van fysiologie, voeding, mentale gezondheid en creatieve therapie. Ze geeft je het vertrouwen in jezelf en weet je op een liefdevolle manier aan het denken te zetten. Bij Geri voel je je veilig en thuiskomen.

regie op eetproblemen

Inge Smit

Waarvan ken jij mij van?
Ik heb bijna twee jaar samen met Geri gewerkt en haar leren kennen als een sociale, vriendelijke, gezellige, creatieve en betrokken persoon met het hart op de goede plek.

Hoe zou jij mij omschrijven? 
Geri kan goed, maar ook geduldig én zonder oordeel kan luisteren.

Waarom denk jij dat ik van toegevoegde waarde kan zijn als creatieve coach?
Geri is toegankelijk en je voelt je snel bij haar op je gemak.

Wat wil jij verder nog kwijt over mij?
Daarnaast zet ze zich altijd voor 100% in.

programma

Hoe ziet het Ga voor GOUD programma eruit?

In 5 maanden help ik je ontdekken wie jij bent, creëren we een mindset waarin jij overvloed gaat ervaren op zelfvertrouwen en kracht! Waarin jij een gezonde money mindset gaat ervaren en je business gaat runnen vanuit je innerlijkracht!

Werken en ondernemen vanuit flow en vertrouwen! Klanten aantrekken die volledig bij jou passen en groeien op persoonlijk, mentaal en spiritueel vlak!

Kortom: overvloed op alle fronten om helemaal jezelf te kunnen zijn in je busnes! Om helemaal je eigen ruimte in te nemen in het ondernemerswereldje en volledig vanuit je innerlijkracht je business te ownen!

 we gaan patronen doorbreken. We krijgen inzicht in jouw natuurlijke krachten, wie jij bent en waar jij naartoe wilt bewegen. We bouwen samen een stevig fundament van vertrouwen, zodat jij je zelfverzekerd voelt en afrekent met dat wat jou klein houdt.

Bovendien maken we een concreet plan, zodat jij een business creëert dat bij jou past. Ik help je vol vertrouwen een krachtige mindset te creëren zodat jij  meer vrijheid, plezier en voldoening uit je business haalt

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemdevrouwen die willen ontwikkelen en groeien op persoonlijk vlak, spiritueel vlak en hun money mindset willen versterken!

regie op eetproblemen

Wat omvat dit programma:

hartje

5 maanden samenwerken en overvloed creëren op alle fronten.

hartje