1:1 Samenwerken

Leer bij Geer

Wordt je nog wel bij van de dingen die je doet? Leef jij echt je droomleven? Waarschijnlijk niet omdat je als maar druk bent met iedereen om je heen naar ’t zin te maken en jezelf in alle bochten wringt voor het geluk van de ander.

Dit reflecteert zich direct terug in je business waar door jij en je bederijf een beetje blijven aan klungelen.

Heel herkenbaar! Naar het starten van mijn 3de bedrijf had ik alles wat ik verlangde behalve een stabiel bedrijf met een stabiel inkomen. Leefde ik erg vanuit mijn hoofd en vond ik beslissingen nemen hartstikke moeilijk. Kortom de balans was ver te zoeken en ik had continu het gevoel “andermans lat aan te tikken” 

Ik was er poep zat van!

Dus besloot ik te doen waar ik het allerliefste deed.. Contact maken met mijn “spirit team” ik ging luisteren naar wat mijn engelen en gidsen mij te vertellen hadden. Ik zat zo op de automatische sneltrein (zowel zakelijk als prive) daardoor sloot ik me af voor iets wat al van jongs af aan bij mij is, namelijk:

Het contact met overleden dierbare! Spiritualiteit was altijd een rode draad in mijn leven, waarom zou ik dit ook niet toepassen in mijn business?! En dat deed ik! 

Met als resultaat: Ik kwam terug in mijn gevoel en vertrouwen! Ik nam ineens beslissen in mijn business en privé leven dat goed uit pakte waardoor mijn omzet groeide en ik met mijn bedrijf en inkomen x 10 ging!

Ik had ineens een 5 cijfers business en een stabiel inkomen!

DSC

Wat anderen zeggen:

Schermafbeelding om

 – Birgit Luijk – 

Via via kwam Geri op mijn pad. Zo dankbaar voor! Direct na onze eerste human design reading voelde ik heel sterk dat ik graag met haar samen wilde werken.

Apart want in het dagelijks leven, ben ik vooral van de ratio en het denken en vertrouw ik niet altijd op mijn intuïtie/ gevoel. Zo blij dat ik dat ik dat toen wel heb gedaan.

Door ons traject samen heb ik op energetisch niveau heel veel los kunnen laten. Geri heeft mij hier super in ondersteund, voelde mij gehoord en gezien en bovenal heel erg vertrouwd.

Dingen die mij niet meer dienden, dingen die niet van mij waren en ben ik gaandeweg ons traject steeds meer op mijn gevoel gaan vertrouwen. Het is ook sterker geworden. Dit zorgt ervoor dat ik veel meer uit vertrouwen kan handelen. Dichter bij mijzelf kan blijven en steeds meer kan gaan staan voor datgene wat ik echt belangrijk vind!

Het heeft me weer een laag dichter bij mijzelf gebracht. Dankjewel lieve Geri, dat je mij hebt begeleid op deze reis, voor je steun, vermogen om af te stemmen op mij zodat je mij kon geven wat ik tijdens de sessies het meeste nodig had en voor alle inzichten die ik heb gekregen.

Ik neem je mee op deze spirituele reis!

Leer bij Geer 3 maanden bevat:

 • Aftrappen met 1 live 1:1 dag voor een spirituele boost! 
 • 15 weken persoonlijk groeien en zakelijk exploderen naar Next level in omzet en klanten!
 • 6 online sessies waarin we met hypnose, regessie, touch of matrix, tarot afstemmen op jouw ziel en contact maken met jouw spirit team dat jou aanzet tot actie!
 • Elke week inchecken en gebruikmaken van mijn mind en spirituele gaven via whatssapp-coahcing
 • 1 x ticket voor live dag “Deep dive in to your soul” ( elke kwartaal 1 live dag met andere ondernemers)
 • Toegang tot de besloten podcast  “Mediteer met Geer”
 • Audio Hypnoses, Meditaties en Affirmaties op lekker mee in slaap te vallen of je dag met een kick-off te starten!
 •  

Leer bij Geer 12 maanden bevat:

 • Aftrappen met 1 live 1:1 dag voor een spirituele boost!
 • 52 weken persoonlijk groeien en zakelijk exploderen naar next level in omzet en klanten
 • 12 online sessies waarin we met hypnose, regessie, touch of matrix, tarot afstemmen op jouw ziel en contact maken met jouw spirit team dat jou aanzet tot actie!
 • Elke week inchecken en gebruikmaken van mijn mind en spirituele gaven via whatssapp-coahcing
 • 1 x ticket voor live dag “Deep dive in to your soul” ( elke kwartaal 1 live dag met andere ondernemers)
 • Toegang tot de besloten podcast  “Mediteer met Geer”
 • Audio Hypnoses, Meditaties en Affirmaties op lekker mee in slaap te vallen of je dag met een kick-off te starten!

over geri

Mijn verhaal

Mijn naam is Geri Halman en met een mix van spiritualiteit en sallandse nuchterheid help ik jou en je business weer te verbinden met elkaar.

Als geen ander ken ik de “traill and error” die je tijdens ondernemen tegenkomt. Het ene moment ga je ‘sky high’ en kun je de hele wereld aan en het ander moment wil je jou hele bedrijf wel uit het raam sodemieteren!

Yep, that’s te story of my life!

Nu run in mijn 3de bedrijf en ben ik al met enige regelmaat op m’n bek gegaan. van lurken naar klanten tot flow ervaren en een mega omzet draaien. 

Niets leek ook maar iets op stabiliteit.

Tot dat ik mij meer en meer ging verbinden met mijzelf en mijn spirit team om mij heen. 

Als klein meisje had ik al contact met overleden mensen en spiritualiteit is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Nooit heb ik gedacht dit in te zetten voor mijn eigen business en daar nu jou mee te helpen!

Want guttegut wat stroomt mijn business nu! Ik communieer nu beter met mijn bedrijf en mij zelf waardoor ik in de flow van ondernemen blijf. Mijn hoogste omzet ooit draai en geniet van ondernemen i.p.v knetterhard werken en continu op m’n bek gaan. Er is balans en aligment en dat gun ik jou ook!

DSC
DSC
verfspetter
Scroll naar boven